Legyél a modellünk

Szeretnél profi, korrekt csapattal különleges fotózásokon részt venni? Szeretnéd egyedi, igazán minőségi fotókkal gazdagítani portfóliódat?
Kreatív csapatunk folyamatosan keres attraktív modelleket projektjeink megvalósításához. Amennyiben szeretnél együtt dolgozni velünk, itt a lehetőség! Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd regisztrációs formunkat. Ne tartson vissza, ha nincs komolyabb gyakorlatod a modellkedésben, vagy esetleg teljesen kezdő vagy! Ha érzel kedvet és tehettséget a modellkedéshez, próbáld ki magad nálunk! Jelentkezésed követően munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot személyes egyeztetésre.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Dreamlight Factory kijelenti, hogy a regisztáció, és az azt követő teljes együttműködés időszaka alatt megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően és a nemzetközi ajánlásokkal összhangban kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságrólról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire. A Dreamlight Factory kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált modelljeinek személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag saját célú projektjeinek megvalósításához, modellek kereséséhez, illetve statisztika készítéséhez használja fel, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Amennyiben megkereső hatóság felszólítja a Dreamlight Factoryt adatszolgáltatásra és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele fennáll.

éééé.hh.nn
cm
kg
cm
cm
cm
CAPTCHA Image